RSS

BUSINESS GAME: universitat Rovira i Virgili

22 gen.

El passat dimecres dia 21 de Gener de 2009, en Josep Purti i nosaltres dos Dany Sahbi i Abel González, alumnes del cicle superior d’administració i finances a l’escola Joviat de Manresa, varem assistir a la presentació d’un concurs basat en un Business Game en el qual som participants.

El joc consisteix en una simulació empresarial on els concursants es converteixen en executius de la seva empresa, empresa dedicada a la creació de terminals de telefonia mòbil. La simulació es farà mitjançant un programa Finlandès que està dedicat a acomplir aquest objectiu (www.cesim.com), aquest programa simula una empresa en tots el seus aspectes principals com ara les finances, la tecnologia, el marketing,  la producció, I+D …

Els interlocutors van insistir en que l’experiència és educativa, però on hi ha lloc a la competitivitat entre els concursants, perquè l’equip amb major valoració del rati de rendiment per a l’accionista guanyarà un Ordinador Portàtil.

Els instructors de la universitat van explicar el funcionament del programa i  les dades bàsiques per poder començar la trajectòria en aquest món virtual. La presentació va estar acompanyada per un Power Point i els tutorials del programa que van ser explicats a tots els assistents.

És un repte per a tots els concursants, que lluitaran en un mercat virtual, i tindran en les seves mans el destí d’una companyia telefònica, de forma virtual però així serà.

veure el link penjat per la pròpia universitat

http://wwwa.urv.net/noticies/diari_digital/cgi/principal.pl?fitxer=noticies/noticia008378.htm

 22/01/2009

Dany i Abel

Anuncis
 
Deixa un comentari

Posted by a 22 gener 2009 in CONCURSOS, safi2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: