RSS

BUSINESS GAME: Universitat Rovira i Virgili

05 febr.

RESUM DE LES ESTRATÈGIES SEGUIDES FINS AL MOMENT:

  • Primera ronda de l’equip Fast Sky al simulador empresarial Global Challenge de Cesim
  •  Amb l’obertura de l’empresa Fast Sky, els integrants del grup varem decidir seguir una estratègia agressiva amb una    inversió molt gran en Investigació i Desenvolupament de noves tecnologies i en la creació de 3 noves plantes de producció situades a Àsia.
  • Els motius d’aquesta estratègia són cobrir la demanda d’Estats Units i Europa durant els 2 primers anys, mentrestant es creen les noves plantes a Àsia per entrar fort en aquest mercat a partir del tercer any (la simulació dura 5 rondes equivalents a 5 anys).
  • Amb aquesta estratègia no esperem tenir uns resultats molt positius en les 2 primeres rondes, però si arrasar a partir de la tercera ronda si tot va bé.

abel gonzalez

 

  • Segona ronda de l’equip Fast Sky al simulador empresarial Global Challenge de Cesimdany sabi
  • Aquest dimecres dia 4 de Febrer es van entregar les decisions preses, l’equip representant de l’Escola Joviat ha aconseguit uns resultats immillorables, aconseguint una remuntada en la classificació. Ara l’empresa a les nostres mans ha escalat la classificació de la onzena posició a la quarta, passant per davant a rivals molt directes. La tàctica emprada ha estat la següent:
  • Entrar en el mercat asiàtic, que varem abandonar en la primera ronda i que ens va fer perdre molts diners, invertir menys capital a Investigació i Desenvolupament, i una amplia campanya publicitària, tot això ha aconseguit que siguem els quarts en ingressos i els tercers en benefici net en la ronda 2, el rati que decidirà qui guanya el concurs els tenim en la quarta posició a pocs punts del primer.

 dany sabhi

el document explicatiu de les estratègies és:

05/02/2009

josep purti

Anuncis
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: