RSS

BUSINESS GAME: Universitat Rovira i Virgili ronda 3

12 febr.

Business Game Universitat Rovira i Virigili.
Equip Fast Sky

   RONDA 3:

  • Recapitulant, l’empresa de telefonia mòbil va començar a la carrera pel mercat mundial, rebent un fort cop en el primer any d’obertura de l’empresa, tot i això al segon any amb l’encertada resposta dels dirigents de l’empresa es va produir un canvi en tots els àmbits empresarials: es va vendre una quantitat important de telèfons mòbils, es va entrar en un mercat on la competència era ferotge i la part més important, l’empresa començava a tenir oportunitats d’escalar posicions a la classificació d’empreses.
  • Ara just acabat al tercer any de vida de l’empresa, aquesta ha passat de estar a l’onzena posició (penúltims) a escalar fins a la segona posició. La competició s’ha reduït a tres empreses, que col·locades per ordre són: NT Sensors, Fast Sky i Open Mobile, son les úniques tres que han obtingut beneficis i que obtenen rendibilitat positiva als seus accionistes, la resta d’empreses estan en una situació crítica, han passat tres anys i cap té beneficis.
  • L’estratègia a seguir per Fast Sky ha estat molt conservadora, ja que els temps crítics en els que es presentava la situació del món virtual eren pèssimes  per invertir, i en les situacions anteriors l’empresa estava ben col·locada. S’ha optat per realitzar la producció el màxim d’ajustada a la demanda i fer la inversió mínima per no acumular massa despeses. Segons les dades econòmiques l’equip Fast Sky creix a un ritme altament superior a la resta, es a dir que tenim un creixement molt elevat, la recta final ja ha arribat i ningú sap qui guanyarà.

Josep Purtí, Abel González i Dany Sahbi
Equip directiu Fast Sky

Adjunto full d’estratègia seguida en la ronda i que ens ha portat a tenir aquests bons resultats:

en els gràfics següents es pot veure l’evolució de les 3 rondes en base al ràtio que el concurs fa servir per seleccionar l’equip guanyador LA TAXA DE RETORN A L’ACCIONISTA

posicio-1-rondaposicio-2-rondaposicio-3-ronda

Anuncis
 
Deixa un comentari

Posted by a 12 febrer 2009 in batxillerat, CONCURSOS, gmcomerç, safi1, safi2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: