RSS

PRESENTACIÓ IDEES INNOVADORES AL MIBA

28 juny

Avui dijous dia 28 de Juny les idees selccionades de totes les realitzades durant el curs escolar als ensenyaments de formació professional i batxillerat de l’Escola Joviat, han estat presentades davant dels responsables del MIBA (Museu invents de Barcelona).

El dia ha començat ben d’hora quan a les 8:50 del matí, els professors en Josep Purtí i la Montserrat Clapers juntament amb una representació dels alumnes seleccionats (veure entrada anterior https://jpurti.wordpress.com/2012/06/12/miba-museu-invents-de-barcelona/) han agafat el tren per anar a Barcelona.

Un cop a Barcelona ens hem dirgit al museu MIBA on ens esperavem el Jose i la Sandra per explicar-nos com fucionaria tota l’experiència.

Les idees seran exposades en el Museu per que tothom que el visiti les pugui veure i a més, les pugui votar. Els visitants també podran proposar variacions i canvis per millorar-les.

Les idees seran exposades a partir del mes de Juliol en la sala anomenada Societat il·limitada. Un cop tancadda la votació s’escollirà la idea guanyadora que s’exposarà definitivament en el Museu.

 

Totes les idees han estat explicades insitu als representans del museu i hem pogut gaudir dels comentaris i propostes del Sr Pep Torres fundador i director del Museu, que ha deixat els seus assumptes diaris per atendre’ns. El mateix Sr Torres ens ha explicat la notorietat que poden tenir les ideees exposades i la possibilitat de tenir que explicar-les davant de la premsa, per això ens ha proposat fer un coaching per poder donar les eines als laumnes per defensar les seves idees davant dels mass media.


L’experiència ha estat molt positiva i volem agrair l’interès i la predisposició del MIBA i els seus representants en front de la creativitat que impulsem diàriament a les nostres aules.

Moltes gràcies

28/06/2012

Josep Purti

Anuncis
 

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: