RSS

IX CONCURS IDEES JOVES. ENTREGA DE PREMIS

23 maig

Avui dia 23 de maig de 2013 hem assitit a l’entrega de premis Idees Joves que organitza l’Ajuntament de manresa juntament amb el Cedem. Enguany arribem a la novena edició i el treball relaitzat perls alumnes ha esta excel·lent com així han valorat els organitzadors.

L’acte ha estat conduït pel periodista manresa F. Soria que ha aportat molt dinamisme a l’acte i l’ha fet entretingut encara que els veritable sprotagonistes han estat els laumnes amb els seus projectes treballats a classe durant molts dies i moltes hores.

El fruit al treball a les aules s’ha vist recompensat doncs l’Escola Joviat ha guanyat 4 dels 8 premis possibles, d’aquest projectes 2 han estat tutoritzats per mi (Josep Purti).

Un des premis l’ha guanyat Ariadna Soler amb el seu projecte MAneta, objecte per recollir petites deixalles del cotxe.Image

la maqueta realitzada ha estat:
IMG_0168
Un altre premi l’ha guanyat Daniela Pérez am el projecte Limona. Pastisseria saludable:

Image

Molta sort ha tots en els projectes futurs.

Entrevista a l’Ariadna Soler

Entrevista Daniela Perez

Josep Purti

23/05/2013

ha aparegut informació en diferents mitjans de comunicació que us detallo:

test extret del Setmanari.cat:

Idees brillants, projectes innovadors

Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat, en la categoria de projecte més ben treballat (dotat amb 300 euros) un accessori per al vehicle per co ntenir petites deixalles anomenat “Maneta”, d’Ariadna Soler de l’Escola Joviat. En la categoria de projecte més innovador (300 euros) el premi ha estat per les tovalloletes que protegeixen del sol “Dermisun”, d’Andrea Ariza i Carme Vilaseca, de l’IES Pius Font i Quer.

En la categoria de la millor idea empresarial (dotat de 600 euros) ha guanyat un cinturó que facilita el canvi de bolquers a persones amb mobilitat reduïda denominat “Easychange”, d’Arnau Fabregat, Jordi Carità i Miguel Àngel Esteban, de l’Escola Joviat. En aquesta mateixa categoria s’ha donat un accèssit (300 euros) a la idea presentada per Clàudia Torrallardona i Aina Garcia, de l’IES Pius Font i Quer, que consisteix en una tapa protectora per cuinar amb obertura per remenar, batejada amb el nom de “Kupola”. 

El Premi Idees Joves al millor pla de viabilitat adreçat als cicles formatius de Grau Mitjà (600 euros), ha estat per un servei de pastisseria creativa i saludable anomenada “Llimona”, de Daniela Pérez de l’Escola Joviat. En la mateixa categoria s’ha lliurat un accèssit (300 euros) a la idea “Make it you”, una botiga de material elèctric amb servei d’assessorament per fer-s’ho un mateix, de German Gómez i Rubèn Martínez, de l’ IES Lacetània.

Quan al premi al millor pla de viabilitat però en l’àmbit de batxillerat i cicles formatius de Grau Superior (600 euros), l’ha rebut els equips compactes d’energia calorífica “Compactvidik” de Jordi Pons, Víctor Stoica i Queralt Pessarrodona, de l’ IES Lacetània. En aquest apartat l’accèssit (300 euros) ha estat per un servei de producció i venda online de producte s d’horta i vi anomenat “l’horta de Ribatallada” de l’alumna de l’Escola Joviat Clara Casajuana.

Per acabar la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós ha clos l’acte i ha encoratjat als estudiants assistents a la sala a continuar aquesta tasca creativa dins l’àmbit de l’emprenedoria i ha treballar dur per impulsar l’activitat empresarial. La regidora ha felicitat als alumnes i ha explicat que valorar els seus treballs i premiar-los ha estat una de les tasques més agraïdes i satisfactòries.

24/05/2013

foto amb les guanydores, Daniela Perez. Josep Purti (tutor) i Ariadna Soler

ok_DSCF7690

 

foto de tots els guanyadors de l’escola Joviat de Manresa

ok_DSCF7689

31/05/2013

Josep Purti

Anuncis
 

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: