RSS

FEM UN CAFÈ

Obro un nou apartat que servirà de retrobament amb antics alumnes.

Un cop heu acabat els estudis a l’Escola sempre continuen existint aquells records, aquells moments, aquelles experiències que cal explicar. També ens agradaria conèixer quin ha estat el vostre futur professional, de que treballeu, com ha ant la vostra vida…

Ara és el moment i aquí és el lloc, qualsevol de vosaltres que ja no sou a l’escola podeu animar-vos a fer un escrit i explicar tot allò que ens pugui enrriquir.

espero la vostra participació.

23/06/2009

SOPAR DE RETROBAMENT ALUMNES ADMINISTRACIÓ I FINANCES 2007-2009

Avui he rebut la notícia que els alumnnes que he tutoritzat durant 2 cursos acadèmics han decidit fer un sopar de retrobament. Veig molt interessant aquest tipus de trobades on es poden recordar multitud de batalletes que ja se sap que no sortiran d’allà però que serviran per passar una bona estona plegats.

El que si que us agraïria seria que m’enviessiu algna foto per poder possar en el bloc.

24/02/10

Josep Purt1

Anuncis
 

18 responses to “FEM UN CAFÈ

 1. EVA

  23 Juny 2009 at 6:05 pm

  Bona tarda!

  Bé, no sé massa què dir en la meva estrena.

  Després d´acabar el mòdul vaig estudiar empresarials, per tal d´aprofundir una miqueta més en el “magnífic món de les finances…”.

  Laboralment, vaig començar a treballar en una assessoria, al departament fiscal. Vaig canviar de municipi i d´assessoria, però segueixo en el departament fiscal. És un departament sacrificat, en tema venciments, però alhora, gratificant.

  Doncs, bé, que tingueu una molt bona revetlla!
  Eva Rivera

   
 2. Anna Prat

  25 Juny 2009 at 1:08 pm

  Bon dia Purtí!!!

  M’encanten aquestes inciatives.. així m’agrada que ens anem modernitzant tots!! jaja

  Jo ara fa just 1 any vaig acabar turisme (uff com passa el temps!) i des de llavors estic treballant al Consorci de Promoció Turística del Cardener de tècnica. Vaig fer les pràctiques de 2n i 3r aquí, tocant varis àmbits i bé, aquí “me he quedao!” jaja Rodejada de natura i tranquil·litat!!

  També estic estudiant anglès i des d’Octubre estic fent un màster de Direcció de Màrqueting i Comunicació a la UOC (una de les poques maneres de poder compaginar estudis i feina) i la veritat és que m’agrada molt!! Tot i això, recomano els presencials!! Requereix molt de sacrifici… i s’ha de tenir molt valor!

  Bé, ja veus que no paro… i d’això es tracta, no?

  A veure quan fem un soparet les nenes+profes!! Que sempre que he vingut a la Joviat no m’he trobat a ningú…

  Que vagi tot molt bé!!!

  Anna

  P.D. Com es troba a faltar això d’estudiar… trobo a faltar el fred i tot que teniem allà a la cova (com jo li deia.. jajaj)!! Amb lo bé que ens ho passavem 😦

   
 3. Núria Sanz

  25 Juny 2009 at 2:34 pm

  Bones!!!
  Sóc una de les alumnes de la darrera promoció i actualment estic treballant per l’empresa Transversal, en la part de visites (a Món St Benet, on també hi ha altres alumnes de la Joviat i el personal és molt macu, i per Manresa). La veritat és que m’agrada la feina que faig, a més, cada dia és diferent. A mí que això de la història m’agradava que m’ho expliquessin i no pas haver-ho de fer jo i que d’art no n’havia estudiat gens fins que vaig fer la carrera… Però té el seu què i és més divertit explicar-ho a la gent que no pas haver-ho de redactar en un examen. A part, d’aquesta manera no es perd l’habit d’estudiar.
  Per cert Josep, veig que ni fora del món laboral pares i que tampoc ens vols oblidar, eh? Això és per allò que ens vas dir de si necessitàvem ajuda per trobar feina i jo vaig dir que no calia? Jejejeje La veritat és que sí que es nota que estem en crisi perquè de feina n’hi ha poca i fins i tot els hotels han reduït el personal i diuen que al Bages és el lloc on més aturats hi ha respecte la mitjana de Catalunya, però tot i això les feines estan més ben pagades que no pas aquí al Berguedà, on també han tencat moltes empreses, sobretot del sector inustrial.
  Bé, tallo aquí que si no semblarà una carta això.
  Que vagi bé gent, i a veure si aneu comentant, també.

   
 4. Wen

  1 Juliol 2009 at 11:50 am

  Hola purtins!!!!

  lo prometido es deuda! aquí estoy escribiendo en el blog.. bueno no sé que decir mi vida sigue aun un poco tarambana, como dice la Nuri, no hay mucho trabajo hoy en día, me refiero a buenos trabajos… pero ya vendrán tiempos mejores.

  Por el momento yo estoy trabajando de Administrativa en una empresa de Transportes, la verdad es que el trabajo no esta mal, esta bien pagado, lo compañeros son geniales, pero todo y eso pues esta claro que no es a lo que me dedicaré toda la vida… así que mientras tanto voy haciendo otras cosillas…

  Ya te había comentado.. ahora estoy a punto de acabar un FP de mk en el CEAC sisi.. no esta tan mal como dicen lo que tienes que ponerle muchas ganas.. y empiezo un master ( no presencial ) de mk y direccion de ventas en la EAE tal y como dice la pont es muy sacrificado.. pero si te gusta y le poner ganas le puedes sacar mucho provecho y así además puedes seguir ganando un dinerito, y este julio mirare de apuntarme a hacer inglés a la Escuela de Idiomas haber… si es que al final tantas cosas no se puede.

  uyy esto si que parece la biblia solo decir que al = que la Pont espero hagamos una cenita profes y alumnos sería muy gratificante.. y nada que espero que esta no sea la última vez que se escribe en este foro.

  p.d. vaya mania con escribir en castellano ehh… ahora ya me da mandra cambiarlo a Catalán en fin las raíces mexicanas.. ya saben jejeje

   
 5. jpurti

  20 Novembre 2009 at 4:05 pm

  Eiiiiii¡¡¡¡Que tal Purtí
  Doncs jo actualment estic a Anglaterra a Bournemouth concretament i la veritat es que estic bastant bé.Treballo a un hotel i visc en una casa amb 11 personatges mes.
  La veritat es que hem va anar bastant be que m’aconsellessis en que hem quedés a treballar l’estiu a Caixa Terrassa perqué els diners que he guanyat m’han anat molt bé per vindre aquí i a sobre hem vaig tirar tot el estiu a Espanya.
  A Caixa Terrassa hem va anar molt bé tot lo que com ja sabràs amb el tema de la fusió es tenen que treure gent de sobre.Però de totes maneres el director hem va dir que farà un bon informe sobre mi i que a la llarga si el dia de demà la cosa millora tinc bastantes posibilitats de entrar un altre vegada.
  Buenu espero que et vagi bé a tu també i a veure si quan torni d’aquí hem paso algun dia a fer una visita.

  SALUT¡¡¡¡¡

   
 6. Aida

  18 Març 2010 at 5:50 pm

  Primer de tot dir que vinc d’un Grau mitja de Disseny Gràfic i de passar la proba d’acces per pessar a un Grau superior.
  El que em va animar a fer aquest canvi va ser el adonar-me de la importancia del món econòmic i de que podria ser una via molt interessant i molt profitosa decara el món laboral.Dir-vos que on estic jo fen pràctiques es una empresa dedicada el sector de la Prevencio i dels Riscos laborals, anomenada Mb prevent ( MUMBY 2004). Estic molt contenta ja que el aprenentatge i tot el que ell comporta (el tracte, les aptituds, el funcionament… estan sent molt bons.Les activitats que hi realitzo son les que pertoquen pel cicle formatiu que estic corsan (Grau superior de administració i Finances ) com per exemple: entrar dades, atenció al client…
  Voldria remercar que aquesta experiencia m’esta servint i enriquin molt , i amb moltes ganes de que continuï així.

  Atentament Aida Sala.

   
 7. Núria Corominas Majoral

  18 Març 2010 at 7:00 pm

  Nom: Núria Corominas Majoral
  Curs: Administració i Finances (primer curs)
  Procedència: Prova d’accés a grau superior (CEPACS), curs realitzat a l’Escola Joviat.
  Estudis previs: ESO, Grau mitjà Gestió Administrativa i Prova d’accés a grau superior.
  El curs d’Administració i Finances és un curs el qual té molta oferta per treballar en el món laboral ja que obre portes a moltes empreses.
  Actualment, estic realitzant les pràctiques a Caixa Penedès, exactament a la oficina 535 del carrer Viladordis de Manresa. Les tasques que realizo diàriament són d’atenció al públic (realització d’ingressos i reintegraments als clients, ingressos de xecs, actualització de llibretes, etc.), tasques d’arxiu, realització de trucades als clients, observació del funcionament de la oficina i intentar aprendre tot allò possible.
  És una sort poder fer les pràctiques en una entitat bancària perquè és una manera molt bona de poder endinsar-nos a l’economia real actual. En un futur m’agradaria arribar a treballar en un lloc així. Estem aconseguint agafar experiència ja que ens donen l’oportunitat de realitzar tasques motivadores.

   
 8. Montse Gómez

  18 Març 2010 at 11:33 pm

  Anteriorment vaig cursar Batxillerat Social i vaig optar per fer el curs de grau superior d’Administració i Finances, en comptes de fer una carrera ja que no ho tenia clar del tot. Aquest curs és el camí més ràpid per poder aprendre d’una forma avançada i a un nivell pràctic els mètodes fonamentals de l’administració, dels quals després pots optar per fer una carrera, o bé començar a treballar.
  Actualment estic fent les pràctiques, pertinents del curs, a l’empresa On-laser de Manresa, és una empresa nova dedicada a l’etiquetatge amb laser, també venen màquines laser.
  Les tasques que realitzo són a nivell administratiu: entrar factures a tresoreria, capital comú, comptabilitzar-les amb el G2, fer albarans, archivar factures d’anys anteriors i actuals, fer etiquetes per a les capses de comanda, fer cartes, sobres, enviar fax, realitzar i rebre trucades…
  Les pràctiques a l’empresa em son de gran satisfacció ja que tota la teoria la portem a la pràctica (tot i que la pràctica és diferent), t’ensenyen a fer les tasques que en qualsevol empresa has de saber fer, i a més el tracte amb els companys de l’empresa és bo, així dons destaco que el fet de poder fer aquestes pràctiques m’obren les portes al món laboral, al que poc a poc estic endinsant-me i que en un futur no molt llunyà podré dedicar-m’hi.

  Montse Gómez.

   
 9. Jordi Toledo

  18 Març 2010 at 11:41 pm

  El meu nom és Jordi Toledo i actualment estic estudiant un cicle superior d’Administració i Finances. L’any passat vaig estar a la universitat fent enginyeria a la UPC però no hem va agradar gaire i ho vaig deixar estar. Finalment vaig decidir fer aquest cicle perquè crec que aquest món de les Finances hem pot ajudar en un futur i el tema en general és força interessant.
  Enguany estic fent les pràctiques corresponents a aquest cicle en una entitat bancària, concretament a la Caixa Penedès de Santpedor (Oficina 507). Allà el que estic fent bàsicament són les operacions més elementals de cara els clients però mica en mica em van donant més responsabilitats i vaig fent més operacions ja que tampoc puc fer grans coses a dia d’avui perquè fa molt poc temps que estic allà.
  En un futur encara no ser gaire el que m’agradaria estudiar en un futur, el que sí que tinc clar és que encara no vull entrar al món laboral però no descarto fer ADE o empresarials o alguna cosa relacionada amb el que estic fent en aquests moments ja que crec que és força interessant i motivador.

   
 10. Jordi Toledo

  18 Març 2010 at 11:46 pm

  El meu nom és Jordi Toledo i actualment estic estudiant un cicle superior d’Administració i Finances. L’any passat vaig estar a la universitat fent enginyeria a la UPC però no hem va agradar gaire i ho vaig deixar estar. Finalment vaig decidir fer aquest cicle perquè crec que aquest món de les Finances hem pot ajudar en un futur i el tema en general és força interessant.
  Enguany estic fent les pràctiques corresponents a aquest cicle en una entitat bancària, concretament a la Caixa Penedès de Santpedor (Oficina 507). Allà el que estic fent bàsicament són les operacions més elementals de cara als clients però mica en mica em van donant més responsabilitats i vaig fent més operacions ja que tampoc puc fer grans coses a dia d’avui perquè fa molt poc temps que estic allà.
  En un futur encara no se gaire el que m’agradaria estudiar, el que sí que tinc clar és que encara no vull entrar al món laboral però no descarto fer ADE o empresarials o alguna cosa relacionada amb el que estic fent en aquests moments ja que crec que és força interessant i motivador.

   
 11. Nuria Altimiras

  18 Març 2010 at 11:54 pm

  Em dic Núria Altimiras i estic cursant el primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances i anteriorment he cursat el Batxillerat Social a l’Escola Joviat.
  Em vaig decidir per fer aquest cicle ja que se’m dona bé, m’agraden aquestes matèries, no volia fer la selectivitat i tenia clar que per entrar en em món del treball havia de tenir una experiència més pràctica.
  El 15 de febrer vaig començar a fer pràctiques a Caixa Terrassa, a l’oficina 257 entre el carrer Pont de Vilomara i el carrer Sant Maurici de Manresa. Durant aquests dies he estat realitzant tasques d’atenció al públic com ingressos i càrrecs amb llibreta o sense, donar canvi, ingressos de xecs i actualitzar llibretes. També he de trucar als clients, contar i afegir diners al caixer, quadrar la moneda i el bitllet, fer passes perquè quadri, arxivar, etc.
  Aquesta experiència personal en el món del treball que se’ns permet adquirir és de gran profit, ja que avui en dia el món laboral està molt malament i sense experiència laboral no es pot anar enlloc. Amb aquesta experiència podem obrir portes en un futur, ja que a l’estiu m’agafen per treballar i fer les substitucions i tot això es experiència en el currículum.

   
 12. aleix azorin

  19 Març 2010 at 4:15 pm

  Soc l’Aleix Azorin, alumne de SAFI 1.

  La meva formació ve des de Grau Mitja, passant per la prova d’accés a grau superior i cursant altres cursos d’anàlisis tècnic de mercats i Trading on-line a l’Institut d’Estudis Financers de Barcelona.

  La formació professional es una bona manera de introduir-se en el mon laboral gracies a que experimentes la sensació de formar part de una empresa i sentir que pots aportar petits detalls que ajuden a millorar l’entorn de treball i la producció. També surts preparat per enfrontar-te a la realitat econòmica i laboral. La oportunitat que hem tingut amb els meus companys de formar part unes entitats tan importants com Caixa Penedès o Caixa Tarrassa en pot aportar molt tan per adquirir coneixements com per tenir la oportunitat de aconseguir una continuïtat en aquesta feina.

  Es important sortit al mercat laboral amb experiència i això es la oportunitat que la Formació Professional et brinda.

   
 13. eduard orriols

  19 Març 2010 at 7:00 pm

  Nom: Eduard Orriols Pijuan
  Curs: Administració i Finances (primer curs).
  Procedència: Batxillerat nocturn (2n), curs realitzat a d’Institut Lluís de Peguera (Manresa).
  Estudis previs: ESO i Batxillerat (1er), cursat a l’IES Llobregat de Sallent.
  La tendència bàsica que em va fer escollir el curs d’Administració i Finances es per la influencia familiar, relacionat en com portar una empresa, gestionar-la, etc. També per la meva afició en aquest mon tan ampli i extens, i perquè t’obre molt les portes cap el futur professional.
  Actualment, faig les pràctiques a Caixa Terrassa, oficina 269 de Sant Joan de Vilatorrada. Bàsicament m’encarrego de gestionar la operatòria diària (arxius, documents) posar-ho tot el dia i el seu lloc, atenció de cara el públic, recepció i realització de trucades a clients, i organització de les sortides de l’obra social de la caixa. Intento aprendre ràpidament lo que m’expliquen (assegurances, terminis, els diferents productes, plans de pensions, etc) i el funcionament i procediment que s’utilitza per gestionar la caixa.
  Estic molt agraït amb la possibilitat que s’ha ma donat de poder fer les practiques a una entitat d’estalvis, perquè esta bastant relacionat amb els meus estudis. En un futur curt de temps si que m’agradaria viure l’experiència d’estar treballant i agafant experiència laboral en aquest sector, enfocant cap el futur la meva orientació laboral, que seria dirigir o gestionar una empresa, tocar temes de borsa o d’economia.

   
 14. neus solé

  19 Març 2010 at 9:11 pm

  El meu nom és Neus, estic cursant el primer curs d’administració i finances. Previament vaig treurem el títol de batxillerat i després de plantejar-me que fer amb el meu futur, vaig optar per uns estudis que m’obrissin camí en el món laboral en la branca de recursos humans, seguint així el camí del meu pare.
  Actualment estic realitzant les pràctiques a Caixa Penedès, on puc posar en pràctica els coneixements que estic adquirint en el curs. Tenir a les meves mans diferent documentació, posar-me en el mostrador, enfrentant-me a diferentes situacions de cara el públic, envoltar-me de tot el llenguatge utilitzat en aquest àmbit; tot això m’apropen al món laboral.
  Considero que fer les pràctiques en una entitat financera és una oportunitat única, i que és una experiència que tant alguns els meus companys com jo, em de disfrutar i sobretot aprofitar.

   
 15. Verònica

  19 Març 2010 at 11:37 pm

  Nom: Verònica Cayuela Gómez
  Curs: Grau Superior d’Administració i Finances.
  Procedència: Prova d’accés a grau superior.
  Estudis previs: Grau mitjà de Gestió Administrativa i prova d’accés a grau superior.
  Estic fent el grau superior de Administració i finances perquè quan vaig fer el grau mitja de Gestió Administrativa vaig veure que m’agradava molt el tema de l’Administració en general però concretament la comptabilitat. Penso que té molta oferta per treballar en el món laboral ja que obre portes a moltes empreses.
  Jo faig pràctiques a la Caixa Terrassa, a la oficina 205 de la carretera Cardona de Manresa. Les tasques que he fet fins ara han estat relacionades amb la Gestió Comercial: realitzar trucades a empreses no clients per concertar una visita, anar als comerços per donar a conèixer l’entitat i informar sobre els nostres productes, realitzar trucades a passius no clients per donar informació sobre els productes que ofereix l’entitat: assegurances, dipòsits…, realitzar trucades a clients perquè es passin per l’oficina a firmar papers, a pagar deutes pendents…, tasques d’arxiu, tasques informàtiques…
  Crec que una de les coses que m’ajudarà més de cara al futur durant aquests primers dies ha estat les gestions comercials, a l’hora d’explicar els productes, ja que he agut de aprendre’m tots els productes de l’entitat i la seva filosofia de venda.
  En un futur a mi m’agradaria treballar amb una entitat Bancària perquè es una feina molt motivadora, però abans voldria estudiar Empresarials o ADE.

   
 16. maria gine

  20 Març 2010 at 11:53 pm

  Hola sóc la Maria Giné López que actualment estic realitzant el cicle de grau superior d’administració i finances. Els meus estudis previs de grau mitja gestió administrativa, comerç i la prova d’accés a l’escola Joviat.
  La motivació va ser cursant els cicles de grau mitja amb l’obtenció de poder obrir les portes en el món laboral i estudiant. El mòdul de grau superior d’Administració i Finances està orientat amb el funcionament de les empreses per poder facilitar-nos troba un lloc de treball.
  On estic desenvolupant en aquests moments les pràctiques és en la caixa Penedès de Manresa. En la caixa Penedès on desenvolupo els coneixements bàsics de les diferents empreses que realitzen, el funcionament dels document que hi ha en el arxiu, ordenar-los per poder obtenir una informació en global, l’atenció del públic, els productes y serveis vigents…
  La meva opinió és una experiència que s’ha de aprofitar el màxim possible ja que la informació obtinguda de la caixa ens serà molt positivament en el nostre currículum a l’hora d’entrar al mon laboral en el futur. És una oportunitat única que han facilitat l’escola Joviat.

   
 17. Jordi Vilella Guàrdia

  21 Març 2010 at 10:00 pm

  Hola a tots,
  Sóc el Jordi Vilella i estic cursant el cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances i vinc de la prova d’accés per cursa un grau superior, abans de fer la prova vaig estar cursant el grau mig de pastisseria i forneria.
  Vaig decidir fer aquet curs perquè crec que m’aniria bé si algun dia m’interesses obrir un negoci.
  Actualment estic realitzant les practiques a la Caixa Penedès de la localitat de Manresa (oficina 559), i estic fent diverses tasques de les quals n’estic aprenent molt; algunes d’elles són: ingressos, reintegraments, ingressos de xecs, actualitzacions de llibretes, etc.
  L’experiència que estic agafa’n és immensa, ja que cada dia aprenc coses noves; els meus companys de treball em donen molta confiança i això fa que tinguis més ganes d’aprendre, i no et costí tant adaptar-te a totes les tasques a realitzar.
  Aquet curs t’obra moltes portes al món laboral, i pel que fa a les pràctiques encara que no t’agafin l’experiència ja l’haure adquirida i em serà molt més senzilla l’adaptació a una empresa.

   
 18. crishidal30

  12 febrer 2013 at 9:17 pm

  Quina gran iniciativa Purtí! Llàstima que jo no em vaig decantar per la línia d’empresarials i vaig anar-me’n cap a educació infantil. Sempre recordaré les classes de batxillerat fent econòmiques, tots aquells dies són un record que no oblidaré; gràcies al batxillerat vaig poder entrar a la carrera i aquest any, si tot va bé, ja acabaré! Fins aviat, Cristina.
  Per cert, si vols fes-hi una ullada al meu worpress http://wp.me/32ZCN

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: